Projecten.

4x Mercedes Sprinter L4H2

Een serie van 4 Sprinters. Deze koelwagens zijn uitgerust met een Aerocool CK40MT + een ATP isolatie pakket. Deze koelwagens kunnen koelen/vriezen op 2 verschillende temperaturen.

3x Fiat Ducato

3 Fiat Ducato koelwagens uitgerust met een Carrier Xarios 350MT koelgroep + een ATP isolatie pakket. Volledig conform aan de regelgeving voor internationaal transport.

Peugeot Boxer

Een Peugeot Boxer L2H2 omgebouwd tot vrieswagen. Deze boxer is uitgerust met een Aerocool CK30e + een ATP isolatie pakket

Citroën Jumpy

Voor een garage uit Tielt mochten we een Citroën Jumpy ombouwen tot koelwagen. Deze koelwagen is uitgerust met een Carrier Neos 100.

Mercedes Vito

Voor 4D Trans mochten we een Mercedes Vito ombouwen. Deze Vito is uitgerust met een Vesna Vbox. Op vraag van 4D Trans hebben we ervoor gezorgd dat deze koelgroep volledig autonoom kan werken. Dus wanneer men het contact van de koelwagen aflegt, kan de koelinstallatie zelfstandig blijven verder koelen. Dit is een primeur, momenteel is dit de eerste Vesna Vbox in België die volledig autonoom kan werken.

Nissan NV250

Voor een garage uit Veurne mochten we een Nissan NV250 ombouwen tot koelwagen. De koelwagen is uitgerust met een Vesna Vbox.

Fiat Doblo

Voor een bekend Fiat garage, mochten we deze Fiat Doblo ombouwen tot koelwagen. De koelwagen is uitgerust met een Vesna Vbox.

Opel Vivaro

We mochten deze Opel Vivaro ombouwen tot koelwagen. Deze koelwagen is uitgerust met een Viento 300 undermount.

Volkswagen Crafter

Deze Crafter L2H1 is uitgerust met een Aerocool koelgroep. Hij is voorzien van 2 ruimtes waardoor hij in staat is om op 2 verschillende temperaturen te koelen.

Fiat Ducato

Deze Fiat Ducato is uitgerust met een Aerocool koelgroep.

Iveco Daily

We mochten deze Iveco Daily ombouwen tot koelwagen. De koelwagen is uitgerust met een Aerocool koelgroep.

Volkswagen Crafter

Deze Crafter is uitgerust met een Aerocool koelgroep

Citroën Jumper

Deze Citroën Jumper is uitgerust met een Aerocool koelgroep. Ook is hij afgewerkt met een diepvriesdeur.

Volkswagen Crafters

Voor Lobster Fish mochten we 3 Volkswagen Crafters ombouwen tot koelwagens. De koelwagens zijn uitgerust met een Aerocool CK30 koelgroep en ATP isolatie.

Mercedes Sprinter

Voor Lobster Fish mochten we 3 Volkswagen Crafters ombouwen tot koelwagens. De koelwagens zijn uitgerust met een Aerocool CK30 koelgroep en ATP isolatie.

Vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen ?

offerte aanvraag